Stołówki pracownicze marki FOOD by Coor

Nasza pasja i zaangażowanie ulepszają odczucia gości związane z posiłkami i zapewniają naszym klientom atrakcyjniejsze restauracje i stołówki pracownicze.

FOOD by Coor to nasza marka stołówek pracowniczych. FOOD by Coor to gwarancja rzetelnej obsługi, posiłków przygotowywanych z dobrej jakości surowców, przemyślanych rozwiązań związanych z przepływem klientów i pozytywnego wrażenia ogólnego.

Sześć głównych fundamentów

Powinieneś umieć rozpoznawać kiedy znajdujesz się w restauracji marki FOOD by Coor. Nasza koncepcja jest dobrze przemyślana i opiera się na sześciu głównych fundamentach:

Rozwiązania i zobowiązania dostosowane do klienta

Odpowiedzialność rodzi zaangażowanie, a nasz zdecentralizowany model kontroli pozwala nam zapewnić zaangażowanie personelu restauracji oraz przygotowane na miarę rozwiązania.

Kontrolowane surowce, przetwarzane na miejscu dla osiągnięcia lepszych rezultatów

Dobrej jakości, sprawdzone surowce - przetwarzane z zaangażowaniem przez profesjonalnych i sumiennych kucharzy - oznaczają lepsze i zdrowsze posiłki.

Osobiste spotkanie i wysoki poziom umiejętności

Nasze własnościowe pakiety szkoleniowe oraz koncepcja  "obsługi z gwiazdkami" sprawiają, że aktywnie pracujemy nad ulepszeniem naszego kontaktu z klientem, a także poziomu naszych usług.

Lepsze otoczenie i delektowanie się posiłkiem

Przemyślane, nowoczesne, ale ponadczasowe wrażenie wizualne w połączeniu z naszą wiedzą z zakresu architektury i akustyki tworzą właściwe perspektywy dla lepszego otoczenia i delektowania się posiłkiem.

Lepszy przepływ klientów i krótsze kolejki

Znacząca wiedza specjalistyczna z zakresu logistyki i nowoczesne rozwiązania dla punktów sprzedaży detalicznej oznaczają lepszy przepływ klientów i krótsze kolejki.

Skuteczność i długoterminowa stabilność

Umowy zakupów centralnych, efektywne procesy, skoordynowane zasoby i nacisk na kwestie środowiskowe oznaczają trwałe rozwiązania i korzystną relację jakości do ceny.